Anuga FoodTec 2018

Koelnmesse
Anuga FoodTec 2018 Brinox

 

Anuga FoodTec je pomembna točka svetovne prehrambne industrije, kjer se na tri leta srečajo vizionarji in nosilci odločitev te industrije. Leta 2015 si je 45.000 obiskovalcev iz 139 držav lahko ogledalo izdelke in se seznanilo z dosežki preko 1.500 razstavljavcev. Sejem je zelo obsežen, a hkrati točno usmerjen, zato postavlja trende na mednarodnem področju prehrambne industrije.

Na letošnjem sejmu je Brinox razstavljal kot eden izmed vrhunskih ponudnikov personaliziranih procesnih rešitev na področju prehrambne industrije. Predstavili smo naše najnovejše rešitve za področje prehrane.

Letos smo na sejmu sodelovali z največjo slovensko craft pivovarno Reservoir Dogs brewery in vas ob obisku naše stojnice pogostili z enim izmed njihovih najboljših izdelkov.

Vaš Brinox team
 

Lokacija:
Koelnmesse GmbH
Messeplatz 1
50679 Köln, Nemčija

Več informacij dobite tukaj.

Sorodne objave
Preberi več

Naredite korak naprej v vaši karieri, razvijajte in gradite jo tudi z našo pomočjo. Mogoče vam bo pri tem pomagal ravno obisk naše stojnice in srečanje z našo HR ekipo.

Preberi več

11. 6. – 15. 6. 2018, Frankfurt am Main, Nemčija

Preberi več

17. 4. – 19. 4. 2018, New York, ZDA

Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.