Karierni sejem MojeDelo 2017

Karierni sejem MojeDelo Brinox 2017

Dogodek Karierni sejem MojeDelo je največji zaposlitveni sejem v Sloveniji in je potekal 29. novembra 2017 v Cankarjevem domu, na njem pa se je predstavilo več kot 80 razstavljavcev.

"V zgolj nekaj urah se srečamo z velikim številom potencialnih kandidatov oz iskalcev zaposlitve, ki jih zanima delo v podjetju Brinox in z njimi opravimo prve pogovore. Za nekatere kandidate je karierni sejem vstopna točka v naše podjetje. S sodelovanjem na sejmu izboljšujemo tudi prepoznavnost blagovne znamke in gradimo ugled odličnega zaposlovalca," je povedala gospa Julija Marolt, vodja kadrovske službe Brinox. 

Hvala vsem, ki ste nas obiskali.

Vaš Brinox team

Sorodne objave
Preberi več

Pridružite se ekipi Brinox.

Preberi več

Naredite korak naprej v vaši karieri, razvijajte in gradite jo tudi z našo pomočjo. Mogoče vam bo pri tem pomagal ravno obisk naše stojnice in srečanje z našo HR ekipo.

Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.