Prehrana

Zagotavljamo širok izbor lastnih ventilov Brinox. Specializirani smo za higiensko izvedbo, ki zagotavlja 100% tesnjenje pri sočasnem pretoku različnih medijev skozi ventil.

Za dvosedežni ventil DVEH, ki je namenjen uporabi v mlekarnah, pivovarnah in drugih prehrambnih industrijah, smo pridobili tudi ustrezen EHEDG certifikat.

Dvosedežni ventil DVEH

Higienski dvosedežni mixproof ventil Brinox tip DVEH je namenjen uporabi v mlekarnah, pivovarnah in drugih vejah prehrambne industrije.

Dvosedežna higiensko neoporečna konstrukcija zagotavlja 100 % tesnjenje pri sočasnem pretoku različnih medijev skozi ventil.

Ventil se tipično vgrajuje kot vozliščni ventil v ventilskem bloku, kjer se križajo poti vhodov in izhodov. Konstrukcija ventila omogoča varno pranje in pretok produkta skozi drugi del ventila.

Drog spodnjega ventilnega sedeža je standardno izveden v obliki tlačnega kompenzatorja, ki v primeru tlačnih udarov preprečuje odpiranje ventila v lekažo. Izvedba ventila omogoča enostavno demontažo iz ventilnega vozlišča ter zagotavlja enostavno vzdrževanje in servisiranje.

Dvosedežni talni ventil DVTH

Dvosedežna, higiensko neoporečna konstrukcija zagotavlja 100 % tesnjenje s kontrolno lekažo in omogoča varno pranje cevovoda pod posodo tudi ko je v njej produkt.

Dvosedežni talni ventil DVTH je zasnovan modulno, a je dovolj robusten in hkrati enostaven za vzdrževanje. Konstrukcija ventila omogoča učinkovito pranje vseh delov, ki so v stiku z medijem.

Ventil je konstruiran v skladu s cGMP in FDA standardi.

Omogočamo tudi izvedbo z vgrajeno indikacijo položaja.

Ventil z dvojnim tesnjenjem (serija DVSN)

Higienski ventil z dvojnim tesnjenjem zagotavlja varovanje pred neželenim mešanjem tekočin, saj je med obema tesnilnima elementoma varovalna lekaža z izpustom v atmosfero.

 

Ventil je zanesljiv in enostaven za vzdrževanje. 

Tipično se uporablja za dovod vode in CIP medijev v tehnološki cevovod. 

Sedežni higienski ventil (serija PDV)

Serija higienskih ventilov PDV predstavlja osnovni nivo opreme avtomatsko vodenih sistemov.

 

Ventili so izredno zanesljivi in enostavni za vzdrževanje. 

Na voljo so v večih izvedbah in dimenzijah. 

Reference
Heineken pivovarna Laško
Heineken pivovarna Union
PepsiCo
Pomurske mlekarne
Zott
Sarajevksa pivara
Grupacija Imlek
Meggle
Lactalis
Mlekarna Planika
Žito
Frutarom Etol
Lactosan
Coca-Cola HBC
Nektar Natura
Mlekarna Celeia
Mlekarna Škofja Loka
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.