Prehrana

Zagotavljamo širok izbor lastnih ventilov Brinox. Specializirani smo za higiensko izvedbo, ki zagotavlja 100% tesnjenje pri sočasnem pretoku različnih medijev skozi ventil.

Za dvosedežni ventil DVEH, ki je namenjen uporabi v mlekarnah, pivovarnah in drugih prehrambnih industrijah, smo pridobili tudi ustrezen EHEDG certifikat.

Dvosedežni ventil DVEH

Higienski dvosedežni mixproof ventil Brinox tip DVEH je namenjen uporabi v mlekarnah, pivovarnah in drugih vejah prehrambne industrije.

Dvosedežna higiensko neoporečna konstrukcija zagotavlja 100 % tesnjenje pri sočasnem pretoku različnih medijev skozi ventil.

Ventil se tipično vgrajuje kot vozliščni ventil v ventilskem bloku, kjer se križajo poti vhodov in izhodov. Konstrukcija ventila omogoča varno pranje in pretok produkta skozi drugi del ventila.

Drog spodnjega ventilnega sedeža je standardno izveden v obliki tlačnega kompenzatorja, ki v primeru tlačnih udarov preprečuje odpiranje ventila v lekažo. Izvedba ventila omogoča enostavno demontažo iz ventilnega vozlišča ter zagotavlja enostavno vzdrževanje in servisiranje.

Dvosedežni talni ventil DVTH

Dvosedežna, higiensko neoporečna konstrukcija zagotavlja 100 % tesnjenje s kontrolno lekažo in omogoča varno pranje cevovoda pod posodo tudi ko je v njej produkt.

Dvosedežni talni ventil DVTH je zasnovan modulno, a je dovolj robusten in hkrati enostaven za vzdrževanje. Konstrukcija ventila omogoča učinkovito pranje vseh delov, ki so v stiku z medijem.

Ventil je konstruiran v skladu s cGMP in FDA standardi.

Omogočamo tudi izvedbo z vgrajeno indikacijo položaja.

Ventil z dvojnim tesnjenjem (serija DVSN)

Higienski ventil z dvojnim tesnjenjem zagotavlja varovanje pred neželenim mešanjem tekočin, saj je med obema tesnilnima elementoma varovalna lekaža z izpustom v atmosfero.

 

Ventil je zanesljiv in enostaven za vzdrževanje. 

Tipično se uporablja za dovod vode in CIP medijev v tehnološki cevovod. 

Sedežni higienski ventil (serija PDV)

Serija higienskih ventilov PDV predstavlja osnovni nivo opreme avtomatsko vodenih sistemov.

 

Ventili so izredno zanesljivi in enostavni za vzdrževanje. 

Na voljo so v večih izvedbah in dimenzijah. 

Reference
Sarajevksa pivara
Heineken pivovarna Union
Žito
Frutarom Etol
Meggle
Mlekarna Planika
Lactalis
Mlekarna Celeia
Heineken pivovarna Laško
Nektar Natura
Pomurske mlekarne
Mlekarna Škofja Loka
Grupacija Imlek
Coca-Cola HBC
Zott
PepsiCo
Lactosan
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.