Prehrana

Vmešavanje praškastih sestavin

Naše podjetje ponuja različne izvedbe in zmogljivosti enot za vmešavanje praškastih sestavin. 

Priprava enot za vmešavanje praškastih sestavin obsega:

  • avtomatsko doziranje praška iz zalogovnika,
  • ročno dodajanje praška preko vsipnika,
  • kontrola prisotnosti praška in preprečevanje vmešavanja zraka v produkt,
  • posebna oprema za preprečevanje nastanka grudic v produktu,
  • avtomatsko delovanje in komunikacijska povezava na sisteme pred in za enoto,
  • visoka stopnja higienske izvedbe,
  • možnost ogrevanja/hlajenja produkta,
  • hlajenje s CIP postopki,
  • izvedba avtomatike glede na nivo avtomatizacije na objektu.
Enote za raztapljanje sladkorja

Brinox ima znanje in izkušnje za različne izvedbe in zmogljivosti enot za raztapljanje sladkorja.

Priprava enot za raztapljanje sladkorja obsega:

  • avtomatsko in ročno dodajanje sladkorja,
  • kontrola prisotnosti sladkorja in preprečevanje vmešavanja zraka v raztopino,
  • postopek poteka pri sobnih temperaturi brez dodanega ogrevanja,
  • avtomatsko delovanje in komunikacijska povezava na sisteme pred in za enoto,
  • visoka stopnja higienske izvedbe,
  • pranje s CIP postopki,
  • izvedba avtomatike glede na nivo avtomatizacije na objektu.
Reference
Pomurske mlekarne
Heineken pivovarna Union
Grupacija Imlek
Mlekarna Planika
Žito
Frutarom Etol
Nektar Natura
Heineken pivovarna Laško
Mlekarna Celeia
Mlekarna Škofja Loka
Sarajevksa pivara
Coca-Cola HBC
Lactalis
Meggle
Zott
Lactosan
PepsiCo
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.