Prehrana
Vmešavanje praškastih sestavin

Naše podjetje ponuja različne izvedbe in zmogljivosti enot za vmešavanje praškastih sestavin. 

Priprava enot za vmešavanje praškastih sestavin obsega:

  • avtomatsko doziranje praška iz zalogovnika,
  • ročno dodajanje praška preko vsipnika,
  • kontrola prisotnosti praška in preprečevanje vmešavanja zraka v produkt,
  • posebna oprema za preprečevanje nastanka grudic v produktu,
  • avtomatsko delovanje in komunikacijska povezava na sisteme pred in za enoto,
  • visoka stopnja higienske izvedbe,
  • možnost ogrevanja/hlajenja produkta,
  • hlajenje s CIP postopki,
  • izvedba avtomatike glede na nivo avtomatizacije na objektu.
Enote za raztapljanje sladkorja

Brinox ima znanje in izkušnje za različne izvedbe in zmogljivosti enot za raztapljanje sladkorja.

Priprava enot za raztapljanje sladkorja obsega:

  • avtomatsko in ročno dodajanje sladkorja,
  • kontrola prisotnosti sladkorja in preprečevanje vmešavanja zraka v raztopino,
  • postopek poteka pri sobnih temperaturi brez dodanega ogrevanja,
  • avtomatsko delovanje in komunikacijska povezava na sisteme pred in za enoto,
  • visoka stopnja higienske izvedbe,
  • pranje s CIP postopki,
  • izvedba avtomatike glede na nivo avtomatizacije na objektu.
Reference
Sarajevksa pivara
Mlekarna Škofja Loka
Frutarom Etol
Meggle
Lactalis
Lactosan
Grupacija Imlek
Zott
Pomurske mlekarne
Coca-Cola HBC
Heineken pivovarna Laško
Mlekarna Celeia
Heineken pivovarna Union
PepsiCo
Mlekarna Planika
Nektar Natura
Žito
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.