Farmacija

Čisti mediji

Brinox sistemi za proizvodnjo in distribucijo čistih medijev so rezultat dolgoletnih izkušenj.

Kemična obdelava sistemov, uporaba najmodernejše varilne tehnike in kontrola zvarov po varjenju zagotavljajo kvalitetno zaščito osnovnega materiala. S tem posledično zelo zmanjšamo tudi možnost nastanka "rouge".

Lastna ekipa za avtomatizacijo skrbi, da so meritve s kompletnim AMS (Alarm Monitoring System) načrtovane, skrbno izvedene in validirane, z namenom zagotavljanja kakovosti čistih medijev na vseh odjemnih mestih.

Brinox zagotavlja:

  • sisteme za proizvodnjo in distribucijo prečiščene vode,
  • sisteme za pripravo in distribucijo WFI,
  • sisteme za proizvodnjo in distribucijo čiste pare,
  • sisteme za shranjevanje in distribucijo farmacevtskih plinov,
  • sisteme za centralni/lokalni vakuumski sistem.
Distribucija topil

Brinox zagotavlja učinkovit sistem, ki omogoča distribucijo in natančno doziranje topil skladno z recepturami, spremljanje porabe po delovnih nalogih ali stroškovnih mestih ter enostavno logistiko.

V zadovoljstvo naročnikov je bilo izvedenih veliko uspešnih aplikacij za distribucijo etanola, acetona in drugih topil, kjer se sistemi povezujejo z obračunavanjem trošarin in možno nekontrolirano porabo, kar je za Brinox poseben izziv.

Zagotavljamo:

  • doziranje topil s pomočjo masnih merilnikov,
  • izvedbo z ventili z manj kot 1,5 D kriterijem,
  • uporabo kakovostnih tesnil,
  • ATEX certificiranje vseh sistemov za hranjenje in distribucijo topil.
Distribucija detergentov

V farmacevtski proizvodnji, kjer je več CIP modulov in pomivalnih sistemov, je dobra rešitev centralno shranjevanje in distribucija detergentov.

Brinox zagotavlja učinkoviti sistem za natančno doziranje detergentov na pralne sisteme skladno z recepturami, spremljanjem porabe po delovnih nalogih ali stroškovnih mestih ter enostavno logistiko.

Sistem za shranjevanje in distribucijo detergentov je zgrajen tako, da zagotavlja instalacijo za distribucijo do posameznega CIP modula ali pomivalnega sistema.

Ustrezno doziranje se izvede z ločenimi črpalkami za volumsko doziranje.

Sistemi shranjevanja so lahko izvedeni s pomočjo standardnih kontejnerjev ali pa se detergenti hranijo v posebnih posodah.

Hladilno - grelne enote

Za procese, kjer se zahteva hlajenje in gretje procesnih naprav, je Brinox razvil zaprt sistem reguliranja temperature. 

Hladilno - grelna enota omogoča hiter prehod iz ogrevanja na ohlajanje in obratno v temperaturnih režimih od -10 do +120oC.

Natančnost regulacije temperature je izvedena skladno z uporabniškimi zahtevami in zmogljivostjo opreme za prenos toplote.

Zagotavljamo učinkovito porabo energije.

Reference
Dottikon
Sotex
Leo Pharma
Bionorica
Capsugel
CSL Behring
Alkermes
Sandoz
Aerie Pharmaceuticals
Teva
Lonza
Johnson & Johnson
GlaxoSmithKline
Krka
Takeda
Lek
Merck
Fresenius Kabi
Galderma
Alcon
Zoetis
Pfizer
Novartis
Pharmstandard
Pharmathen
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.