O podjetju

Smo podjetje z več kot petintridesetletno tradicijo, ki nudi celovite procesne rešitve "na ključ" in opremo za farmacevtsko, biofarmacevtsko in prehrambno industrijo. 

Temelji našega delovanja in rasti podjetja so kakovost, inovativnost, prilagodljivost in zanesljivost.

Skupaj s kupcem prehodimo celotno pot od kompleksnega procesnega izziva do optimalne rešitve izdelane po meri kupca. Z namenom doseganja vrhunskih izdelkov in sistemov izvajamo vse dejavnosti, ki so potrebne za uspeh in sicer od raziskav in razvoja, procesnega inženiringa, proizvodnje, montaže, avtomatizacije, preizkusov in kvalifikacij, do vseh poprodajnih storitev.

Osredotočenost na zadovoljstvo strank, prilagodljivost, skupaj z bogatimi izkušnjami in inovativnimi tehničnimi rešitvami, so značilnosti podjetij, ki so povezana z blagovno znamko Brinox in ki vodijo podjetje do uresničitve zastavljene vizije - do leta 2025 postati eden vodilnih ponudnikov unikatnih tehnoloških rešitev za farmacevtsko in prehrambno industrijo v Evropi.

Vizija in poslanstvo

Naša vizija temelji na razvijanju dolgoročnih in trdnih partnerstev. V Evropi bomo do leta 2025 postali eden vodilnih ponudnikov tehnoloških rešitev za farmacevtsko in prehrambno industrijo.

Smo vrhunski strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in širokim spektrom znanja, kar nam daje konkurenčno prednost in zagotovilo, da lahko lokalnim in globalnim partnerjem priskrbimo storitve najvišje kakovosti.

Kot inovativna, poslovno uspešna, tržno usmerjena in finančno stabilna družba z uspešnim reševanjem tehnoloških izzivov prihodnosti izpolnjujemo pričakovanja lastnikov, poslovnih partnerjev, zaposlenih in okolja.

Garancija ugleda in zagotovilo kakovosti

Pri razvoju procesnih rešitev uporabljamo najmodernejše znanstvene pristope in sodelujemo s priznanimi domačimi in tujimi raziskovalnimi inštitucijami.

Nenehno spremljamo učinkovitost sistema vodenja kakovosti, s preventivnimi ukrepi pa svoje poslovanje še izboljšujemo.

V izogib morebitnim možnostim nastanka napak in v prid obojestranskega zadovoljstva svoje izdelke preizkušamo v treh fazah. Prvič sami, drugič ob prevzemu s stranko in tretjič na terenu ob zagonu.

Skupaj s stranko prehodimo celotno pot snovanja inovativne in učinkovite procesne rešitve.

Upravljanje kakovosti

Skrb za kakovost in njeno stalno izboljševanje sodita med najpomembnejša vodila v podjetju Brinox.

Skrb za kakovost in njeno stalno izboljševanje sodita med najpomembnejši vodili v našem podjetju.

Skrbimo tako za kakovostno delovanje proizvodnje in izvedbo celotnih projektov kot tudi za varnost zaposlenih, okolja in informacij. To zagotavljamo z integriranim sistemom vodenja.

Digitalizacija

Naše poslovno okolje od nas zahteva izjemno hitrost in prilagodljivost, tako pri razvoju rešitev kot pri sami izdelavi. 
 

Zato spreminjamo pristop: digitaliziramo svoje poslovne prakse, procesni pristop in tehnološke platforme. Vse z namenom, da pospešujemo tempo, hitrost in obvladujemo kompleksnost.
 

Pridruži se ekipi Brinox

Se želite pridružiti najboljšim? Mi verjamemo v moč timskega dela, na osnovi katerega je naša vizija dosegljiva, saj z razvijanjem skupnih potenicalov ustvarjamo le najboljše - tako za kupca, kot za zaposlene. Svoje ambicije in strast prelivamo v uspešne projekte in zavzeto gradimo trdno blagovno znamko, to pa podpirajo tudi naše skupne vrednote: kakovost, inovativnost, prilagodljivost in zanesljivost.

Vašo prijavo bomo obravnavali zaupno.

One file only.
Omejitev: 10 MB.
Dovoljeni tipi: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
Kodeks upravljanja za nejavne družbe

Družba Brinox d.o.o. je, skladno s 5. točko 70. člena Zakona o gospodarskih družbah (ZGD-1) pristopila k uporabi Kodeksa upravljanja za nejavne družbe.

Kodeks so v mesecu maju 2016 izdali Gospodarska zbornica Slovenije, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Združenje nadzornikov Slovenije. 

Družba je pristopila k uporabi osnovne ravni Kodeksa upravljanja za nejavne družbe, spoštuje pa tudi precej določil napredne ravni.

Kodeks upravljanja za nejavne družbe >>

Politika poslovanja

Politika poslovanja predstavlja krovne zaveze vseh, ki so vključeni v procese, ki so pod nadzorom podjetja in vključuje elemente sistemov vodenja kakovosti, ravnanja z okoljem, zagotavljanja varnosti in zdravja pri delu ter zagotavljanja informacijske varnosti.

Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.