Brinox podjetja in lokacije
Brinox podjetja
Brinox d.o.o. [Sora, Slovenija]
Brinoks Rus [ Moskva, Ruska Federacija]
Brinox Deutschland [Offenburg, Nemčija]
Brinox Innovations AG [Herisau, Švica]
Predstavništvo
Brinox Benelux
Evropski/mednarodni trgi
O podjetju

Smo podjetje z več kot petintridesetletno tradicijo, ki nudi celovite procesne rešitve "na ključ" in opremo za farmacevtsko, biofarmacevtsko in prehrambno industrijo. 

Temelji našega delovanja in rasti podjetja so kakovost, inovativnost, prilagodljivost in zanesljivost.

Skupaj s kupcem prehodimo celotno pot od kompleksnega procesnega izziva do optimalne rešitve izdelane po meri kupca. Z namenom doseganja vrhunskih izdelkov in sistemov izvajamo vse dejavnosti, ki so potrebne za uspeh in sicer od raziskav in razvoja, procesnega inženiringa, proizvodnje, montaže, avtomatizacije, preizkusov in kvalifikacij, do vseh poprodajnih storitev.

Osredotočenost na zadovoljstvo strank, prilagodljivost, skupaj z bogatimi izkušnjami in inovativnimi tehničnimi rešitvami, so značilnosti podjetij, ki so povezana z blagovno znamko Brinox in ki vodijo podjetje do uresničitve zastavljene vizije - do leta 2025 postati eden vodilnih ponudnikov unikatnih tehnoloških rešitev za farmacevtsko in prehrambno industrijo v Evropi.

Vizija in poslanstvo

Naša vizija temelji na razvijanju dolgoročnih in trdnih partnerstev. V Evropi bomo do leta 2025 postali eden vodilnih ponudnikov tehnoloških rešitev za farmacevtsko in prehrambno industrijo.

Smo vrhunski strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in širokim spektrom znanja, kar nam daje konkurenčno prednost in zagotovilo, da lahko lokalnim in globalnim partnerjem priskrbimo storitve najvišje kakovosti.

Kot inovativna, poslovno uspešna, tržno usmerjena in finančno stabilna družba z uspešnim reševanjem tehnoloških izzivov prihodnosti izpolnjujemo pričakovanja lastnikov, poslovnih partnerjev, zaposlenih in okolja.

Matjaž Zupančič, direktor Brinox d.o.o.
Garancija ugleda in zagotovilo kakovosti

Pri razvoju procesnih rešitev uporabljamo najmodernejše znanstvene pristope in sodelujemo s priznanimi domačimi in tujimi raziskovalnimi inštitucijami.

Nenehno spremljamo učinkovitost sistema vodenja kakovosti, s preventivnimi ukrepi pa svoje poslovanje še izboljšujemo.

V izogib morebitnim možnostim nastanka napak in v prid obojestranskega zadovoljstva svoje izdelke preizkušamo v treh fazah. Prvič sami, drugič ob prevzemu s stranko in tretjič na terenu ob zagonu.

Skupaj s stranko prehodimo celotno pot snovanja inovativne in učinkovite procesne rešitve.

Upravljanje kakovosti

Skrb za kakovost in njeno stalno izboljševanje sodita med najpomembnejša vodila v podjetju Brinox.

Skrb za kakovost in njeno stalno izboljševanje sodita med najpomembnejši vodili v našem podjetju.

Skrbimo tako za kakovostno delovanje proizvodnje in izvedbo celotnih projektov kot tudi za varnost zaposlenih, okolja in informacij. To zagotavljamo z integriranim sistemom vodenja.

Pridruži se ekipi Brinox

Se želite pridružiti najboljšim? Mi verjamemo v moč timskega dela, na osnovi katerega je naša vizija dosegljiva, saj z razvijanjem skupnih potenicalov ustvarjamo le najboljše - tako za kupca, kot za zaposlene. Svoje ambicije in strast prelivamo v uspešne projekte in zavzeto gradimo trdno blagovno znamko, to pa podpirajo tudi naše skupne vrednote: kakovost, inovativnost, prilagodljivost in zanesljivost.

Vašo prijavo bomo obravnavali zaupno.

One file only.
Omejitev: 10 MB.
Dovoljeni tipi: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods.
Kodeks upravljanja za nejavne družbe

Družba Brinox d.o.o. je, skladno s 5. točko 70. člena Zakona o gospodarskih družbah (ZGD-1) pristopila k uporabi Kodeksa upravljanja za nejavne družbe.

Kodeks so v mesecu maju 2016 izdali Gospodarska zbornica Slovenije, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Združenje nadzornikov Slovenije. 

Družba je pristopila k uporabi osnovne ravni Kodeksa upravljanja za nejavne družbe, spoštuje pa tudi precej določil napredne ravni.

Kodeks upravljanja za nejavne družbe >>

Politika poslovanja

Politika poslovanja predstavlja krovne zaveze vseh, ki so vključeni v procese, ki so pod nadzorom podjetja in vključuje elemente sistemov vodenja kakovosti, ravnanja z okoljem, zagotavljanja varnosti in zdravja pri delu ter zagotavljanja informacijske varnosti.

Kontakt
 • Brinox d. o. o.
 • Sora 21, 1215 Medvode
 • Slovenija

 

 • Brinox Nemčija
 • Brinox Deutschland GmbH
 • Maria-und-Georg-Dietrich Str. 2
 • 77652 Offenburg
 • Nemčija

 

 

Podatki o podjetju

 

Ime družbe: BRINOX inženiring d.o.o.
Krajše ime: BRINOX d.o.o.
Sedež podjetja: Sora 21, 1215 Medvode
Osnovna dejavnost: razvoj, projektiranje, izdelava, montaža in avtomatizacija procesnih naprav in sistemov
Direktorja: Matjaž Zupančič, Vinko Krizmanič
Matična številka: 5673658
Davčna številka: SI76790584
Družba registrirana: Okrožno sodišče v Ljubljani, št. vložka.: 1/18934/00

 • ООО «BRINOKS RUS»
 • Kutuzovskij prospekt 9/2, pisarna 98
 • 121248 Moskva
 • Rusija

 

 

 • Brinox Innovations AG
 • Mühlestrasse 19
 • 9100 Herisau
 • Švica

 

Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.