O podjetju

Brinox procesni sistemi: biofarmacevtski in farmacevtski procesni sistemi in rešitve na ključ

Z več kot štiridesetletno tradicijo svoje poslanstvo uresničujemo s proizvodnjo procesne opreme za celotno proizvodnjo farmacevtskih in biofarmacevtskih produktov po sistemu »na ključ«. Razvili smo tudi lastno linijo pomivalnih sistemov, ki so skladni z GMP smernicami.

Združujemo vrhunske strokovnjake s širokim spektrom znanja, kar nam daje konkurenčno prednost in zagotovilo, da lahko lokalnim in globalnim partnerjem priskrbimo storitve in opremo najvišje kakovosti skupaj z učinkovitimi procesnimi rešitvami, ki omogočajo nadzor procesa. Smo dobavitelj procesne opreme in sistemov za sedem od TOP 10 največjih globalnih farmacevtskih korporacij. Naš pristop je projektno naravnan in popolnoma prilagojen zahtevam naročnika, saj izdelamo vse od izdelave konceptualnega designa, izdelave opreme, testiranja, montaže,  kvalifikacij, dokumentacije in poprodajne podpore.

S stranko tesno sodelujemo v vseh fazah procesa načrtovanja, da razjasnimo vse podrobnosti in tako natančno ukrojimo opremo skladno z zahtevami. Načrtovanje in upoštevanje vseh vidikov procesa nam omogoča odpravljanje potencialnih neskladij pri proizvodnji. S pomočjo napredne tehnologije, robotskih procesov in strogega nadzora zagotavljamo odličnost in najvišjo kvaliteto naših izdelkov.

Zaposlujemo več kot 400 sodelavcev,  od tega 150 inženirjev, in sicer na petih lokacijah: Brinox Innovations GmbH (Zug, Švica) Brinox d.o.o. (Sora pri Medvodah, Slovenija), Brinox Deutschland GmbH (Offenburg, Nemčija) in Brinox US (Charlotte, Severna Karolina).

Skupaj prevzemamo odgovornost za družbo, okolje in za bolnike, ki so odvisni od zdravil.

Naša vizija in poslanstvo

Naša vizija temelji na razvijanju dolgoročnih in trdnih partnerstev. V Evropi bomo do leta 2025 postali eden vodilnih ponudnikov tehnoloških rešitev za farmacevtsko in prehrambno industrijo.

Smo vrhunski strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in širokim spektrom znanja, kar nam daje konkurenčno prednost in zagotovilo, da lahko lokalnim in globalnim partnerjem priskrbimo storitve najvišje kakovosti.

Kot inovativna, poslovno uspešna, tržno usmerjena in finančno stabilna družba z uspešnim reševanjem tehnoloških izzivov prihodnosti izpolnjujemo pričakovanja lastnikov, poslovnih partnerjev, zaposlenih in okolja.

Naše vrednote

Zaposlene v Brinoxu vodi niz temeljnih vrednot. Oblikujejo našo kulturo, vplivajo na naše odločitve in nam omogočajo doseganje našega poslanstva. V njih je tisto, kar je v središču vsega, kar počnemo:
    Kakovost > Natančnost, strokovnost in zanesljivost
    Inovativnost > Radovednost, navdušenje in prizadevnost
    Fleksibilnost > Odzivnost, timsko delo in večopravilnost
    Zanesljivost > Poštenost, spoštovanje, predanost in zvestoba

Naš vpliv na okolje

Zavezani smo družbeni blaginji, okoljski trajnosti ter varnosti in zdravju bolnikov, ki so odvisni od zdravil. Naši vrhunski procesni sistemi so ključnega pomena pri proizvodnji  biofarmacevtskih in farmacevtskih učinkovin.

Brinox veliko pozornosti posveča skrbi za okolje in investira v področja, katerih cilj je ohranitev okolja. Večinoma uporabljamo električno energijo pridobljeno iz obnovljivih virov, objekte ogrevamo z lokalno pridobljenimi lesnimi sekanci, naši najnovejši objekti uporabljajo geotermalno ogrevanje. Vse odpadne vode so povezane na lastno čistilno napravo.  Kar 80 % naših največjih dobaviteljev je stalnih in so del našega trajnostnega pristopa.

Garancija ugleda in zagotovilo kakovosti

Pri razvoju procesnih rešitev uporabljamo najmodernejše znanstvene pristope in sodelujemo s priznanimi domačimi in tujimi raziskovalnimi inštitucijami.

Nenehno spremljamo učinkovitost sistema vodenja kakovosti, s preventivnimi ukrepi pa svoje poslovanje še izboljšujemo.

V izogib morebitnim možnostim nastanka napak in v prid obojestranskega zadovoljstva svoje izdelke preizkušamo v treh fazah. Prvič sami, drugič ob prevzemu s stranko in tretjič na terenu ob zagonu.

Skupaj s stranko prehodimo celotno pot snovanja inovativne in učinkovite procesne rešitve.

Upravljanje kakovosti

Skrb za kakovost in njeno stalno izboljševanje sodita med najpomembnejša vodila v podjetju Brinox.

Skrb za kakovost in njeno stalno izboljševanje sodita med najpomembnejši vodili v našem podjetju.

Skrbimo tako za kakovostno delovanje proizvodnje in izvedbo celotnih projektov kot tudi za varnost zaposlenih, okolja in informacij. To zagotavljamo z integriranim sistemom vodenja.

Digitalizacija

Naše poslovno okolje od nas zahteva izjemno hitrost in prilagodljivost, tako pri razvoju rešitev kot pri sami izdelavi. 
 

Zato spreminjamo pristop: digitaliziramo svoje poslovne prakse, procesni pristop in tehnološke platforme. Vse z namenom, da pospešujemo tempo, hitrost in obvladujemo kompleksnost.
 

Pridruži se ekipi Brinox

Se želite pridružiti najboljšim? Mi verjamemo v moč timskega dela, na osnovi katerega je naša vizija dosegljiva, saj z razvijanjem skupnih potenicalov ustvarjamo le najboljše - tako za kupca, kot za zaposlene. Svoje ambicije in strast prelivamo v uspešne projekte in zavzeto gradimo trdno blagovno znamko, to pa podpirajo tudi naše skupne vrednote: kakovost, inovativnost, prilagodljivost in zanesljivost.

Vašo prijavo bomo obravnavali zaupno.

One file only.
Omejitev: 10 MB.
Dovoljeni tipi: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
Kodeks upravljanja za nejavne družbe

Družba Brinox d.o.o. je, skladno s 5. točko 70. člena Zakona o gospodarskih družbah (ZGD-1) pristopila k uporabi Kodeksa upravljanja za nejavne družbe.

Kodeks so v mesecu maju 2016 izdali Gospodarska zbornica Slovenije, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Združenje nadzornikov Slovenije. 

Družba je pristopila k uporabi osnovne ravni Kodeksa upravljanja za nejavne družbe, spoštuje pa tudi precej določil napredne ravni.

Kodeks upravljanja za nejavne družbe >>

Politika poslovanja

Politika poslovanja predstavlja krovne zaveze vseh, ki so vključeni v procese, ki so pod nadzorom podjetja in vključuje elemente sistemov vodenja kakovosti, ravnanja z okoljem, zagotavljanja varnosti in zdravja pri delu ter zagotavljanja informacijske varnosti.

Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.