Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
Merck
Pharmathen
Lek
Pharmstandard
Zott
Pomurske mlekarne
Alvogen
Mlekarna Planika
Krka
Meggle
Sandoz
Pfizer
PepsiCo
Roche
Leo Pharma
Roche
Galderma
MSD
Bionorica
Aerie Pharmaceuticals
CSL Behring
Takeda
Heineken pivovarna Union
Teva
Lactosan
Grupacija Imlek
Mlekarna Škofja Loka
Lactalis
Bayer
Žito
GlaxoSmithKline
Wacker
Heel
Fresenius Kabi
Dottikon
Coca-Cola HBC
Zoetis
Novartis
Alcon
Nektar Natura
Sotex
Mlekarna Celeia
Heineken pivovarna Laško
Lonza
Sarajevksa pivara
Frutarom Etol
Lonza
Capsugel
Alkermes
Johnson & Johnson
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.