Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
CSL Behring
Heineken pivovarna Laško
Sandoz
Pharmathen
Sotex
Coca-Cola HBC
Meggle
Mlekarna Škofja Loka
Sarajevksa pivara
Aerie Pharmaceuticals
Novartis
Heineken pivovarna Union
Takeda
Lactalis
Zott
Pharmstandard
Merck
Žito
Grupacija Imlek
Teva
Dottikon
Mlekarna Planika
Alvogen
Bionorica
Frutarom Etol
GlaxoSmithKline
Krka
Lek
Galderma
Lonza
Alkermes
Alcon
Nektar Natura
Lactosan
Johnson & Johnson
Zoetis
Fresenius Kabi
Mlekarna Celeia
Pfizer
Pomurske mlekarne
PepsiCo
Leo Pharma
Capsugel
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.