Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
Novartis
Heineken pivovarna Laško
Fresenius Kabi
Aerie Pharmaceuticals
Leo Pharma
Dottikon
Bionorica
Galderma
Pomurske mlekarne
Pfizer
Teva
Lonza
Heel
Pharmathen
Zoetis
Takeda
GlaxoSmithKline
Lactalis
Grupacija Imlek
Alvogen
Heineken pivovarna Union
Capsugel
Pharmstandard
PepsiCo
Frutarom Etol
Mlekarna Celeia
Lonza
Roche
Mlekarna Škofja Loka
Nektar Natura
Lactosan
Merck
Lek
Alkermes
Meggle
Sarajevksa pivara
Žito
Coca-Cola HBC
Johnson & Johnson
Krka
CSL Behring
Alcon
Mlekarna Planika
Sandoz
Bayer
Zott
Sotex
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.