Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
Alcon
Zoetis
Lonza
Coca-Cola HBC
Frutarom Etol
GlaxoSmithKline
Lactalis
Leo Pharma
Lek
Pomurske mlekarne
Mlekarna Škofja Loka
Sandoz
Bayer
Galderma
Sotex
Mlekarna Planika
Lonza
Capsugel
Heineken pivovarna Union
Alvogen
Meggle
Fresenius Kabi
Mlekarna Celeia
Teva
Žito
Takeda
Heineken pivovarna Laško
CSL Behring
Novartis
Roche
Pharmathen
Krka
Lactosan
PepsiCo
Zott
Nektar Natura
Johnson & Johnson
Pfizer
Aerie Pharmaceuticals
Bionorica
Heel
Sarajevksa pivara
Merck
Dottikon
Alkermes
Pharmstandard
Grupacija Imlek
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.