Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
Sotex
Johnson & Johnson
Lonza
Merck
Novartis
Fresenius Kabi
PepsiCo
Galderma
Pomurske mlekarne
Heineken pivovarna Laško
Lactalis
Lactosan
Sandoz
CSL Behring
Zott
Frutarom Etol
Roche
GlaxoSmithKline
Teva
Roche
Bionorica
Coca-Cola HBC
Mlekarna Škofja Loka
Alkermes
Heineken pivovarna Union
Capsugel
Krka
Zoetis
Leo Pharma
Aerie Pharmaceuticals
Bayer
Pfizer
Lonza
Grupacija Imlek
Žito
MSD
Sarajevksa pivara
Meggle
Heel
Lek
Dottikon
Pharmathen
Wacker
Mlekarna Planika
Mlekarna Celeia
Pharmstandard
Alcon
Nektar Natura
Takeda
Alvogen
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.