Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
Capsugel
Mlekarna Škofja Loka
Pharmstandard
Leo Pharma
Pharmathen
Takeda
Sotex
Lactosan
Sandoz
Novartis
Mlekarna Celeia
Lek
Alvogen
Zott
Alkermes
Lactalis
Teva
Pfizer
Galderma
Zoetis
PepsiCo
Frutarom Etol
Bionorica
Krka
Johnson & Johnson
Grupacija Imlek
Pomurske mlekarne
Heineken pivovarna Laško
Alcon
Heineken pivovarna Union
Fresenius Kabi
Aerie Pharmaceuticals
Nektar Natura
Sarajevksa pivara
Mlekarna Planika
Meggle
Žito
Merck
Coca-Cola HBC
GlaxoSmithKline
Lonza
Dottikon
CSL Behring
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.