Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
Bionorica
GlaxoSmithKline
Zoetis
Lactalis
Grupacija Imlek
Heineken pivovarna Union
Capsugel
Alkermes
Mlekarna Celeia
Heineken pivovarna Laško
Coca-Cola HBC
Mlekarna Škofja Loka
Sandoz
Lactosan
Sarajevksa pivara
PepsiCo
Leo Pharma
Frutarom Etol
Lonza
Aerie Pharmaceuticals
Alcon
Pharmathen
CSL Behring
Merck
Dottikon
Novartis
Žito
Fresenius Kabi
Zott
Johnson & Johnson
Krka
Galderma
Mlekarna Planika
Takeda
Pfizer
Lek
Pharmstandard
Meggle
Sotex
Alvogen
Nektar Natura
Pomurske mlekarne
Teva
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.