Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
Novartis
Capsugel
Heineken pivovarna Laško
Sarajevksa pivara
Sotex
Mlekarna Planika
Dottikon
Alkermes
Bionorica
Takeda
Alvogen
Pharmstandard
Lonza
Coca-Cola HBC
Zott
Leo Pharma
Pomurske mlekarne
PepsiCo
Grupacija Imlek
Meggle
Lek
Aerie Pharmaceuticals
GlaxoSmithKline
CSL Behring
Sandoz
Merck
Galderma
Alcon
Pfizer
Zoetis
Johnson & Johnson
Heineken pivovarna Union
Lactosan
Frutarom Etol
Lactalis
Fresenius Kabi
Nektar Natura
Mlekarna Škofja Loka
Krka
Pharmathen
Žito
Teva
Mlekarna Celeia
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.