Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
Leo Pharma
Žito
MSD
Lek
Pomurske mlekarne
Meggle
Heineken pivovarna Laško
Krka
Bayer
Grupacija Imlek
Zoetis
Lonza
Johnson & Johnson
Roche
CSL Behring
Mlekarna Škofja Loka
Pharmathen
Sotex
Heineken pivovarna Union
Zott
Lonza
Galderma
Mlekarna Celeia
Alcon
Lactalis
Capsugel
PepsiCo
Wacker
Roche
Alvogen
Mlekarna Planika
Lactosan
Takeda
Novartis
Dottikon
Teva
Bionorica
GlaxoSmithKline
Coca-Cola HBC
Fresenius Kabi
Nektar Natura
Aerie Pharmaceuticals
Sarajevksa pivara
Alkermes
Pfizer
Heel
Frutarom Etol
Pharmstandard
Sandoz
Merck
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.