Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
Grupacija Imlek
Teva
Žito
Fresenius Kabi
Takeda
Pharmathen
PepsiCo
Dottikon
Nektar Natura
Leo Pharma
Coca-Cola HBC
Johnson & Johnson
Capsugel
Alcon
Alvogen
Zoetis
Heineken pivovarna Union
Meggle
Sarajevksa pivara
Sotex
Lek
Krka
Zott
Lactosan
Frutarom Etol
Pfizer
Bionorica
Merck
Mlekarna Celeia
Pomurske mlekarne
CSL Behring
Novartis
Sandoz
GlaxoSmithKline
Mlekarna Škofja Loka
Heineken pivovarna Laško
Galderma
Alkermes
Lonza
Pharmstandard
Lactalis
Mlekarna Planika
Aerie Pharmaceuticals
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.