Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
Frutarom Etol
Merck
Alkermes
Bayer
Meggle
Lactalis
Mlekarna Celeia
Capsugel
Zoetis
MSD
Mlekarna Planika
Coca-Cola HBC
Takeda
Lonza
Novartis
Roche
Galderma
Mlekarna Škofja Loka
Heineken pivovarna Union
Pomurske mlekarne
PepsiCo
Dottikon
Sotex
Zott
Johnson & Johnson
GlaxoSmithKline
CSL Behring
Sarajevksa pivara
Alcon
Pharmathen
Teva
Heel
Heineken pivovarna Laško
Leo Pharma
Grupacija Imlek
Sandoz
Fresenius Kabi
Žito
Wacker
Lek
Lonza
Aerie Pharmaceuticals
Roche
Lactosan
Pharmstandard
Alvogen
Bionorica
Krka
Nektar Natura
Pfizer
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.