Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
CSL Behring
Sotex
Lek
Frutarom Etol
Johnson & Johnson
Aerie Pharmaceuticals
Heineken pivovarna Union
Zoetis
Zott
Grupacija Imlek
Žito
Leo Pharma
GlaxoSmithKline
Merck
Lactosan
Pfizer
Mlekarna Celeia
Alkermes
Fresenius Kabi
Lonza
Capsugel
Novartis
Sandoz
Galderma
Dottikon
Coca-Cola HBC
Mlekarna Škofja Loka
Heineken pivovarna Laško
Nektar Natura
Teva
Mlekarna Planika
Lactalis
Meggle
Alcon
Krka
Pharmathen
Pomurske mlekarne
Bionorica
Pharmstandard
Sarajevksa pivara
Takeda
Alvogen
PepsiCo
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.