Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
MSD
Lonza
Bayer
Coca-Cola HBC
Heel
Mlekarna Planika
Merck
GlaxoSmithKline
Grupacija Imlek
CSL Behring
Lek
Aerie Pharmaceuticals
Zott
Roche
Alkermes
Alcon
Frutarom Etol
Leo Pharma
Krka
Mlekarna Škofja Loka
Pomurske mlekarne
Lactalis
Lonza
Žito
PepsiCo
Fresenius Kabi
Nektar Natura
Mlekarna Celeia
Johnson & Johnson
Bionorica
Capsugel
Dottikon
Novartis
Sandoz
Sarajevksa pivara
Lactosan
Alvogen
Wacker
Sotex
Galderma
Heineken pivovarna Union
Meggle
Pharmathen
Teva
Heineken pivovarna Laško
Roche
Takeda
Pharmstandard
Zoetis
Pfizer
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.