Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
Merck
Novartis
Mlekarna Planika
Heineken pivovarna Laško
Leo Pharma
Sandoz
Pomurske mlekarne
PepsiCo
Pharmathen
Sotex
Bionorica
Sarajevksa pivara
Lek
Pfizer
Fresenius Kabi
Žito
Pharmstandard
Alvogen
Johnson & Johnson
Grupacija Imlek
Meggle
Dottikon
Zoetis
Mlekarna Škofja Loka
Nektar Natura
Coca-Cola HBC
Aerie Pharmaceuticals
CSL Behring
Alkermes
Frutarom Etol
Krka
Lactosan
Heineken pivovarna Union
Takeda
Lactalis
Teva
GlaxoSmithKline
Lonza
Zott
Mlekarna Celeia
Galderma
Capsugel
Alcon
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.