Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
Fresenius Kabi
Dottikon
Johnson & Johnson
PepsiCo
Pharmathen
Sotex
Lek
Alvogen
Aerie Pharmaceuticals
Frutarom Etol
Galderma
Capsugel
Pomurske mlekarne
Lonza
Alkermes
Merck
Leo Pharma
Alcon
Lactosan
Krka
Coca-Cola HBC
Takeda
Žito
Mlekarna Celeia
GlaxoSmithKline
Nektar Natura
Meggle
Novartis
Heineken pivovarna Laško
CSL Behring
Mlekarna Škofja Loka
Teva
Pharmstandard
Zott
Sandoz
Pfizer
Bionorica
Lactalis
Sarajevksa pivara
Zoetis
Mlekarna Planika
Grupacija Imlek
Heineken pivovarna Union
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.