Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
Takeda
Pharmathen
MSD
Wacker
Roche
Roche
Pfizer
Galderma
Dottikon
PepsiCo
Heineken pivovarna Union
Fresenius Kabi
Johnson & Johnson
Lek
Nektar Natura
Meggle
Sotex
Sarajevksa pivara
Pomurske mlekarne
Lonza
Alvogen
Capsugel
Alcon
Novartis
Žito
Merck
CSL Behring
Lonza
Bionorica
Pharmstandard
Heineken pivovarna Laško
Lactalis
Grupacija Imlek
Krka
Heel
Alkermes
Mlekarna Škofja Loka
Sandoz
Leo Pharma
Aerie Pharmaceuticals
Lactosan
Mlekarna Celeia
Mlekarna Planika
Bayer
Coca-Cola HBC
Zoetis
GlaxoSmithKline
Zott
Frutarom Etol
Teva
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.