Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
Heineken pivovarna Union
Alkermes
Merck
Bionorica
PepsiCo
Pharmathen
CSL Behring
Mlekarna Škofja Loka
Pharmstandard
Lek
Coca-Cola HBC
Krka
Žito
Dottikon
Sarajevksa pivara
Mlekarna Celeia
Johnson & Johnson
Sotex
Teva
Alcon
Lactalis
Mlekarna Planika
Heineken pivovarna Laško
Pfizer
Sandoz
GlaxoSmithKline
Lactosan
Frutarom Etol
Meggle
Zott
Leo Pharma
Grupacija Imlek
Galderma
Pomurske mlekarne
Zoetis
Novartis
Nektar Natura
Aerie Pharmaceuticals
Takeda
Alvogen
Lonza
Capsugel
Fresenius Kabi
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.