Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
Leo Pharma
Dottikon
Nektar Natura
Sandoz
Novartis
Galderma
Meggle
Frutarom Etol
Lek
Mlekarna Celeia
Heineken pivovarna Laško
CSL Behring
Pomurske mlekarne
Aerie Pharmaceuticals
Pfizer
Alvogen
Merck
Takeda
Lactalis
Capsugel
Fresenius Kabi
Pharmstandard
Sarajevksa pivara
Alkermes
Teva
Žito
Lactosan
Mlekarna Planika
PepsiCo
Zott
Alcon
Zoetis
Krka
Coca-Cola HBC
GlaxoSmithKline
Lonza
Johnson & Johnson
Grupacija Imlek
Sotex
Heineken pivovarna Union
Mlekarna Škofja Loka
Bionorica
Pharmathen
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.