Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
Sandoz
Fresenius Kabi
Heineken pivovarna Laško
Meggle
Žito
Capsugel
Mlekarna Planika
PepsiCo
Novartis
Mlekarna Celeia
Galderma
Lek
Lactalis
Teva
Lonza
Bionorica
Sarajevksa pivara
Lactosan
Sotex
Pharmathen
Johnson & Johnson
GlaxoSmithKline
Alvogen
Grupacija Imlek
Alcon
Zoetis
Aerie Pharmaceuticals
Alkermes
Mlekarna Škofja Loka
Frutarom Etol
Pfizer
Leo Pharma
Heineken pivovarna Union
Merck
Pomurske mlekarne
Krka
Nektar Natura
Zott
Coca-Cola HBC
Pharmstandard
CSL Behring
Takeda
Dottikon
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.