Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, fotografije ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Brinox d.o.o.

Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, fotografije, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršen koli namen brez prejšnjega pisnega soglasja podjetja Brinox d.o.o., razen za namene pregledovanja.

Reference
Mlekarna Planika
Alcon
Nektar Natura
Galderma
Pomurske mlekarne
Pfizer
Sandoz
Capsugel
Grupacija Imlek
Lactalis
Sotex
Aerie Pharmaceuticals
Lek
Sarajevksa pivara
Mlekarna Škofja Loka
Zoetis
Leo Pharma
Dottikon
Alvogen
GlaxoSmithKline
Frutarom Etol
Fresenius Kabi
Krka
Lonza
Novartis
Johnson & Johnson
Alkermes
Coca-Cola HBC
Pharmathen
Heineken pivovarna Laško
Takeda
Pharmstandard
Merck
Teva
Žito
CSL Behring
Heineken pivovarna Union
Bionorica
PepsiCo
Meggle
Mlekarna Celeia
Zott
Lactosan
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.