Brinox ustanovil podružnico Brinox USA

Brinox Innovations AG, švicarski holding skupine Brinox  je 16. junija 2023 ustanovil hčerinsko družbo Brinox USA, Inc v Združenih državah Amerike. Podjetje Brinox USA, Inc. se bo osredotočilo na širitev Brinoxove prisotnosti in zagotavljanje procesnih rešitev in storitev strankam po vsej Severni Ameriki.

 

Skupina Brinox z več kot 400 zaposlenimi na lokacijah v Švici, Nemčiji in Sloveniji je vodilni svetovni ponudnik inovativnih procesnih sistemov in pralnikov za farmacevtsko in biofarmacevtsko industrijo. Na osnovi več kot 40 letne tradicije si je Brinox zgradil močan ugled s svojimi vrhunskimi rešitvami, ki jih dobavlja » na ključ« in so popolnoma skladne z GMP standardi.

 

Vodenje podjetja Brinox USA je prevzel g. Heiner Dornburg. G. Dornburg je uspešen strokovnjak z več kot 25-letnimi izkušnjami pri čezatlantskem poslovanju in je do sedaj zasedal vodilne položaje v družbah Siemens in AREVA. Do pred kratkim je Dornburg vodil ameriško podružnico Groningerja, vodilnega ponudnika farmacevtskih in biofarmacevtskih kozmetičnih izdelkov.

 

"Veseli nas, da smo ustanovili Brinox USA, Inc. kot lokalnega ponudnika storitev za naše severnoameriške stranke," je dejal Igor Berce, predsednik skupine Brinox. "Ta strateška poteza nam omogoča, da poglobimo in razširimo svojo prisotnost na lokalnem trgu in ameriškim strankam ponudimo inovativne rešitve, prilagojene njihovim specifičnim potrebam. Veselimo se tudi priložnostmi, ki so pred nami, in prepričani smo, da strankam lahko zagotovimo opremo in storitve na najvišjem nivoju."

 

»Uspešnost in rast podjetja temeljita na temeljnih vrednotah kot so kakovost, inovativnosti, prilagodljivost in zanesljivost. Skupina Brinox je že dobavitelj sedmim od desetih največjih svetovnih farmacevtskih in biofarmacevtskih korporacij in prav vse opravljajo svojo dejavnost tudi v ZDA. Vzpostavitev naše prisotnosti blizu njih bo zagotovo pomagala okrepiti odnose s strankami, kar bo omogočilo hitro podporo, lokalno strokovno znanje in brezhibno sodelovanje,« pravi Dornburg.

 

Sedež podjetja Brinox USA, Inc. bo v Charlotte, NC, in je strateško pozicioniran tako, da bo služil strankam po vsej državi in Severni Ameriki.

 

Sorodne objave
Splošni pogoji

Vsi preneseni materiali ostanejo v lasti Brinox d.o.o. in se lahko uporablja le za nekomercialne namene. Brinox d.o.o. si prizadeva zagotavljati natančne informacije, vendar ne odgovarja za vsebino prenesenih dokumentov, ki so na voljo zgolj v informativne in promocijske namene.